KIR-STAT2010 Internetes Adatgyűjtő Rendszer


Belépéshez kérjük, használja az Intézményi Mesterjelszó-kezelő rendszerben
kiosztott felhasználói nevét és jelszavát!

Belépés intézményeknek
OM azonosító:
Felhasználónév:
Jelszó:

Belépéshez az intézmény azonosítóját
is meg kell adni


Belépés fenntartók részére
Belépés hivatalok részére (KSH, NEFMI, OH)


Figyelem!

Kérjük, ne hagyják felügyelet nélkül a megnyitott adatlapjaikat, tábláikat, mert a rendszer időtúlépési idején túl az el nem mentett adatok elvesznek! Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a rendszer által kiadott üzeneteket! Ha a kitöltést felfüggeszti, előtte az aktuális táblát mindenképp mentse!

Üdvözöljük!

A közoktatás-statisztikai internetes adatgyűjtő rendszer az OSAP kormányrendeletben előírt kötelező adatszolgáltatás határidőre történő, pontos teljesítésének segítésére szolgál.

A belépés nem igényel új regisztrációt, a közoktatásban használt intézményvezetői Mesterjelszó rendszer felhasználói nevével és jelszavával lehet bejelentkezni. A több feladatellátis hellyel működő intézmények számára lehetőséget nyújt a program arra, hogy az egyes feladatellátási helyek adatait párhuzamosan töltsék. Az adatlap szerkezetét és a kitöltési jogosultságokat az intézmény vezetője határozza meg.

A program interneten keresztül érhető el, a számítógépen nem kell telepíteni a programot, a munka másik gépről is folytatható. Az ajánlott böngészőkben semmit sem kell beállítani a program használatához.

A program a korábban megszokott automatikus összegző és ellenőrző funkció mellett helyzetérzékeny súgóval is segíti a kitöltők munkáját. A súgó a kérdőjellel jeleníthető meg.

Nincs szállítólevél, az internetes adatszolgáltatás mellett semmit sem kell postán elküldeni. A fenntartók a rendszeren keresztül megtekinthetik az intézményeik adatait, így részükre sem szükséges kinyomtatni az adatlapokat.

A program biztonságosan továbbítja az adatokat, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.


Az adatszolgáltatás a 265/2008. (XI. 6.) Kormányrendelet alapján kötelező. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok közlése, valamint a késedelmes adatszolgáltatás büntető-, illetőleg szabálysértési eljárást von maga után.


A rendszer használatához Jó Munkát Kívánunk! 
Ajánlott böngészők: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 vagy újabb

Letöltés:
Firefox Internet Explorer